Zo werkt het

Het idee achter de competitie is simpel: je verdient klimaatpunten door met zoveel mogelijk mensen energie te besparen tijdens het stookseizoen. Het team dat aan het einde van de competitie de meeste punten heeft gescoord wint een fantastisch geldbedrag!

Bespaaracties

Als je je hebt aangemeld, kun je beginnen met het uitvoeren van bespaaracties. Deze vind je op jouw persoonlijke pagina. De acties zijn onderverdeeld in zes categorieën. Start met de enqête, zo ontdek je hoe energiezuinig jij op dit moment al bent. Vervolgens kun je aan de slag met de rest van de acties. Voor elke actie verdien je een bepaald aantal klimaatpunten.


Bewijsmateriaal indienen


Je ontvangt pas klimaatpunten als je voor een actie het juiste bewijsmateriaal inlevert (bijvoorbeeld foto’s, bonnetjes of offertes). Bewijsmateriaal kun je uploaden op je persoonlijke pagina. Al het bewijsmateriaal wordt beoordeeld door een jury. Na goedkeuring van de jury worden de klimaatpunten bij je totaal aantal bijgeschreven.


Beste Klimaatteam van Nederland

Alle acties moeten in de wedstrijdperiode (10 oktober 2017 tot 31 maart 2018) worden uitgevoerd. Op 1 maart 2018 vindt er een afvalronde plaats. Na deze afvalronde strijden alleen de beste 50 Klimaatteams nog voor de titel Beste Klimaatteam van Nederland. De eindstrijd duurt tot 31 maart 2018, het einde van de competitie. Op zaterdag 14 april 2018 worden de winnaars op feestelijke wijze bekend gemaakt.


Demoversie

Weet je nog niet zeker of je mee wil spelen, omdat je benieuwd bent hoe de acties of spelomgeving eruit zien? Doe dan eerst de demo. Die kun je hier starten.


Prijzengeld

Wil je alles weten over de prijzen? Dat kan hier.Algemene voorwaarden en FAQ

Lees voor je begint ook goed alle spelregels door. Heb je vragen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen


Categorieën

Alle acties zijn onderverdeeld in de volgende zes categorieën. Om de acties te zien, moet je je aanmelden of de demo spelen.

EnquĂȘte

Start met de vragenlijst

Op deze manier onderzoek je welke energiebesparende maatregelen jij al hebt genomen. 

Activeren

Spread the word!

Vertel zoveel mogelijk mensen over het Klimaatstraatfeest en vorm samen een zo sterk mogelijk team.

Samenwerken

Samen aan de slag

Organiseer activiteiten met je teamleden en ga in gesprek.

Checken

Ga op onderzoek uit

Vraag offertes aan, maak overzichten en vind antwoorden op al je vragen. 

Besparen

Kom in actie

Ga aan de slag en voer zo veel mogelijk energiebesparende acties uit!

Bedenken

Zelfverzonnen acties 

Voer in de laatste maand je creatiefste zelfverzonnen acties uit en scoor extra punten!