Onze partners
De Vegetarische Slager

Culinair vegetarisch genieten met producten op basis van peulvruchten. 

NEMO Science Museum

Maak je wereld groter met NEMO

Philips

Wij geloven dat er altijd een manier is om het leven te verbeteren.

De Natuur en Milieufederaties

De Natuur en Milieufederaties maken zich sterk voor duurzame energie, een mooie natuur, gezond voedsel en een gevarieerd landschap. Wij zijn er van overtuigd dat Nederland mooier en duurzamer kan!

Buurkracht

Buurkracht brengt mensen en wensen in een buurt bij elkaar om samen aan de slag te gaan met energiebesparing. Want samen is dat een stuk makkelijker. En leuker.

Woonbond

De Woonbond is eind 1990 opgericht. Anno 2015 organiseert de Woonbond meer dan de helft van alle hurende huishoudens. Als de stem van hurend Nederland staan wij voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare, veilige wijken en voor sterke huurdersorganisaties.

Nationale Duurzame Huizen Route

Tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 7 en 14 november 2015 krijgt u de mogelijkheid om huiseigenaren persoonlijk te ontmoeten. In heel Nederland stelt een groot aantal huiseigenaren hun duurzame huis open. In een ongedwongen sfeer heeft u alle tijd om uw vragen te stellen.

Milieu Centraal

Milieu Centraal helpt je duurzame keuzes te maken. Onafhankelijk, betrouwbaar en praktisch.

Fietserbond

De Fietsersbond is dé belangenbehartiger van 13,5 miljoen fietsers in Nederland en zet zich sinds 1975 succesvol in voor meer en betere mogelijkheden om te fietsen. De kracht van de Fietsersbond is de stevige basis: 35.000 leden, 150 lokale afdelingen en 1500 actieve vrijwilligers.

Warmetruiendag

Elk jaar weer gaat Nederland energieverspilling te lijf: door de verwarming lager te zetten en energiebesparingssuccessen te delen. Dus zet 'm alvast in je agenda: op vrijdag 10 februari 2017 vieren we weer Warmetruiendag!

Nudge

Nudge verbindt mensen en organisaties om duurzame initiatieven van onderaf te realiseren. Doe je mee?