en | nl
Maandprijs

Elke 10e van de maand een Energiescan voor je hele straat of buurt! 

Haalt jouw straat, buurt of groep de meeste punten van de maand? Dan gaat de Buurkracht Maandprijs naar jullie: een superinteressante Energiescan, verzorgd door Jos, buurtbegeleider bij Buurkracht. Met zo’n Energiescan kom je van alles over jouw woonomgeving te weten.

Wat mag ik verwachten van een Energiescan?
Jos komt persoonlijk bij je langs om de kijken hoe het er bij jullie voor staat. Hij verdiept zich in jouw straat of buurt, geeft inzicht in de aanwezige energielabels, maakt samen met jou en je mededeelnemers warmtebeelden en vergelijkt jullie energieverbruik met het gemiddelde van Nederland.

Wat kan ik daarmee doen?
De bevindingen van Jos geven je heel handig inzicht in jullie energieverbruik en laat precies zien hoe jullie nog meer energie kunnen besparen. Je ziet bijvoorbeeld met eigen ogen waar de warmte uit jullie huizen weglekt en jullie krijgen meteen tips van Jos hoe jullie daar iets aan kunnen doen. Altijd handig als je nog om klimaatpunten verlegen zit.

Hoe kom ik aan zo’n Energiescan?
Haal jij met je straat, groep of buurt de meeste punten tussen de 10e van de maand en de 10e van de maand erna? Dan is de Energiescan voor jullie. Je krijgt automatisch bericht van ons als je de winnaar bent.


Winnaars: 
10 November: Albert Michelsonstraat Almere
10 December: Zuidwending Veendam 
10 Januari: Germenzeel Uden
10 Februari: Potgieterstraat Oss
10 Maart: Da Costastraat Oss