x
een initiatief van het HIER Klimaatbureau.
logo HIER Klimaatbureau
logo Klimaatstraatfeest 6

De gezelligste energiebesparingswedstrijd van Nederland

aanmelden Klimaatstraatfeest 5
Previous

Wil jij ook zo'n hippe tas? Meld je nu aan!

We zien ze steeds vaker in het straatbeeld, canvas tassen! Ook het Klimaatstraatfeest heeft haar eigen limited editon tas ontworpen, waarmee je gezien mag worden.

Klik hier voor jouw Klimaatstraatfeest tas

 

 

Meld je nu aan

Op 10 oktober 2014 gaat de nieuwe editie van het Klimaatstraat van start. Doe jij, samen met jouw buren, mee aan deze grootste, gezelligste en spannendste energiebesparingswedstrijd van Nederland?

Meld je dan snel aan.

Nu ook virtuele straten

Wil jij dit jaar meedoen met jouw voetbalteam, hockeyclub of tennisvereniging? Dat kan.

Meld je nu als virtuele straat.

Doet jouw school ook mee?

Wat weten julie al over het onderwerp klimaat? En wat zou jij samen met jouw klasgenoten kunnen doen om zoveel mogelijk energie te besparen? Doe mee met het Klimaatstraatfeest en ga de uitdaging aan.

Meld jouw klas nu aan.

Energie besparen? Doe het samen.

Wil jij samen met jouw vrienden zoveel mogelijk energie besparen? Bedenk dan nu een te gekke naam voor jullie eigen virtuele straat en nodig jouw groenste vrienden uit.

Meld jouw vrienden nu aan.

NIEUW

Dit jaar wordt het extra spannend. Ben jij zo enthousiast over de competitie en weet jij andere straten ook te overtuigen mee te doen? Dan krijgt jullie straat 10% van de door hen verdiende klimaatpunten. 

 

 

Next

Nieuws

vrijdag 10 oktober 2014

Wie neemt het stokje over?

Vanaf vandaag komen we, gedurende het stookseizioen, samen met de buren in actie voor energiebesparing. Dat is namelijk veel gezelliger en effectiever.
Lees verder
vrijdag 10 oktober 2014

NIEUW virtuele straten

Kunnen jouw vriendinnen ook niet tegen hun verlies en willen ze altijd winnen? Heb jij ook zo'n familie die gek is op spelletjes? Proberen jouw collega's altijd de beste te zijn? Dan zijn jullie de perfecte kandidaten voor de virtuele-straten-competitie van het HIER Klimaatstraatfeest!
Lees verder
vrijdag 10 oktober 2014

NIEUW: Werf nieuwe straten en ontvang 10% van hun punten!

Het wordt dit keer wel heel aantrekkelijk om zoveel mogelijk andere straten enthousiast te maken voor het HIER Klimaatstraatfeest.
Lees verder