x
een initiatief van het HIER Klimaatbureau.
logo HIER Klimaatbureau
logo Klimaatstraatfeest 6

De gezelligste energiebesparingswedstrijd van Nederland

wordt gespeeld gedurende het stookseizoen, van oktober tot en met maart
AANMELDEN
aanmelden Klimaatstraatfeest 5
Previous

Ontvang een straatzak friet!

Met wie van jouw buren zou jij wel een frietje willen eten? Overtuig jouw buren om mee te doen aan het Klimaatstraatfeest en ontvang een Fantastische Friet Feest voucher t.w.v. € 20,-

Meld je nu aan

Op 10 oktober 2014 gaat de nieuwe editie van het Klimaatstraat van start. Doe jij, samen met jouw buren, mee aan deze grootste, gezelligste en spannendste energiebesparingswedstrijd van Nederland?

Meld je dan snel aan.

Nu ook virtuele straten

Wil jij dit jaar meedoen met jouw voetbalteam, hockeyclub of tennisvereniging? Dat kan.

Meld je nu als virtuele straat.

Doet jouw school ook mee?

Wat weten julie al over het onderwerp klimaat? En wat zou jij samen met jouw klasgenoten kunnen doen om zoveel mogelijk energie te besparen? Doe mee met het Klimaatstraatfeest en ga de uitdaging aan.

Meld jouw klas nu aan.

Energie besparen? Doe het samen.

Wil jij samen met jouw vrienden zoveel mogelijk energie besparen? Bedenk dan nu een te gekke naam voor jullie eigen virtuele straat en nodig jouw groenste vrienden uit.

Meld jouw vrienden nu aan.

Next

Nieuws

donderdag 11 december 2014

Een beter klimaat begint bij de buurman

Nederlanders waarvan de buren zonnepanelen hebben, willen vaker ook zelf zonnepanelen dan wanneer hun buren ze niet hebben. Mannen lijken een stuk gevoeliger voor het duurzame gedrag van de buren dan vrouwen. Dat blijkt uit onderzoek in het kader van het HIER Klimaatstraatfeest onder 1.009 respondenten.
Lees verder
vrijdag 07 november 2014

Goed voorbeeld doet goed volgen

De eerste virtuele straten hebben zich aangemeld! Aanmeldingen van vriendengroepen, verenigingen en collega’s stromen binnen! Zo heeft de gemeente Doetinchem zich dit jaar niet alleen als Gouden-Ster gemeente aangesloten bij het Klimaatstraatfeest, maar doen zij ook daadwerkelijk mee aan de competitie.
Lees verder
vrijdag 07 november 2014

Benader jouw gemeente en win extra Klimaatpunten!

Ben jij enthousiast over het Klimaatstraatfeest, maar doet jouw gemeente nog niet mee? Zonde! Straten in Gouden-Ster gemeenten eindigen over het algemeen hoger in de competitie. Bovendien zijn gemeenten bij uitstek geschikt om je te ondersteunen in je plannen rondom energiebesparing.
Lees verder