x
een initiatief van het HIER Klimaatbureau.
logo HIER Klimaatbureau
logo Klimaatstraatfeest 6

De gezelligste energiebesparingswedstrijd van Nederland

wordt gespeeld gedurende het stookseizoen, van oktober tot en met maart
AANMELDEN
aanmelden Klimaatstraatfeest 5
Previous

Maak een fietsselfie en win

Ga de uitdaging aan, door de auto te laten staan! Bereken hoeveel CO2 jij bespaart door te fiets te nemen naar jouw werk in plaats van de auto.

Burenacties van start!

Vanaf vandaag kan je weer scoren met de buren, want samen energiebesparen is punten verdienen. Ga aan de slag met de burenacties en wie weet winnen jullie straks €10.000,-

Energie besparen? Doe het samen.

Wil jij samen met jouw vrienden zoveel mogelijk energie besparen? Bedenk dan nu een te gekke naam voor jullie eigen virtuele straat en nodig jouw groenste vrienden uit.

Meld jouw vrienden nu aan.

Next

Nieuws

maandag 26 januari 2015

Maak een fietsselfie en win

Ga de uitdaging aan om de auto te laten staan! In de winter is het natuurlijk erg verleidelijk om de auto naar het werk te pakken. Maar ga met ons de uitdaging aan om de auto te laten staan en de fiets te pakken.
Lees verder
maandag 26 januari 2015

In het nieuws

Veel straten weten de weg naar de (lokale)media te vinden. We lezen alle artikelen met veel plezier. Trek je stoute schoenen aan en zorg ervoor dat ook jouw straat de media haalt.
Lees verder
maandag 26 januari 2015

Schrijf op!

Er komen weer een paar belangrijke data aan om in de agenda te zetten. De eerste is 2 februari, dan vindt de 1ste afvalronde plaats en gaan alleen de beste 150 straten door naar de volgende ronde.
Lees verder