Winnen met Buurkracht

Buurkracht helpt je het Klimaatstraatfeest winnen!

Als Buurkrachtbuurt heb je extra veel kans Klimaatstraatfeest te winnen. Buurkracht helpt je energie te besparen met je buurt. Dat is niet alleen gezellig, maar ook gemakkelijker en voordeliger. En het levert je een heleboel Klimaatpunten op. 

Buurkracht helpt jou en je buren om grip te krijgen op je energieverbruik en ondersteunt buurten bij besparingsmaatregelen. De besparingen kunnen behoorlijk oplopen. Doen jij en je buurt mee met Buurkracht.nl, dan krijg je inzicht in je energieverbruik, een energiescan van de buurt, hulp bij het mobiliseren van je buurt en nog veel meer. En je vergroot je kans om Klimaatstraatfeest te winnen. 


Snel klimaatpunten verdienen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Buurkracht
Onder dit bericht vind je een leuk filmpje met de 5 gouden tips van de winaar van vorig jaar.

Je buurtbegeleider helpt 

Als jouw buurt een Buurkrachtbuurt wordt, dan krijg je een eigen buurtbegeleider. Hij of zij helpt je bij samen energie besparen met je buurt. Een buurtbegeleider heeft een groot regionaal netwerk, toegang tot middelen die je inzicht geven in energieverbruik en kennis en ervaring in het enthousiasmeren van je buurt. Ze stellen zich graag aan je voor.

Buurkracht en het Klimaatstraatfeest: dubbele winst

Doe je mee met Buurkracht én het Klimaatstraatfeest, dan heb je extra veel kans op succes. Je krijgt tips van het Klimaatstraatfeest, en ook nog eens flinke ondersteuning van Buurkracht. Buurkrachtbuurt Germenzeel won Klimaatstraatfeest vorig jaar en vier andere Buurkrachtbuurten eindigden in de top 10. Wees er wel snel bij, dan heb je extra veel profijt tijdens de competitie. 

Kan jouw buurt wel wat Buurkracht gebruiken?

Stel al je vragen over Buurkracht aan Noortje, via noortje@buurkracht.nl. Of lees meer op Buurkracht.nl.