Buurkracht

Wil je samen meer energie besparen? Meer klimaatpunten verdienen? Het maatschappelijke initiatief Buurkracht helpt jou en je buren om grip te krijgen op je energieverbruik en ondersteunt buurten bij besparingsmaatregelen. De besparingen kunnen uiteindelijk behoorlijk oplopen. 

Ga je met je buurt en Buurkracht aan de slag, dan krijg je inzicht in je energieverbruik via buurkracht.nl, een energiescan van de buurt, hulp bij het beoordelen van offertes, ondersteuning bij het mobiliseren van je buurt en een eigen buurtbegeleider. 

Spaar samen voor een beter klimaat en je portemonnee

Hoe meer buurtgenoten meedoen, hoe beter voor het klimaat. En natuurlijk: hoe scherper de prijs voor besparingsmaatregelen. Profiteer mee van de mogelijkheid om snel, makkelijk en tegen een goede prijs energiebesparingsmaatregelen in huis te nemen. 

Je eigen buurtbegeleider

Als jouw buurt een Buurkrachtbuurt wordt, dan krijg je er eentje: een buurtbegeleider. Maar ook als het nog niet zover is, dan helpen ze je graag bij de eerste stappen op weg naar samen energie besparen met je buurt. Ze stellen zich graag aan je voor.

Buurkracht en het Klimaatstraatfeest: dubbele winst

Voor Buurkrachtbuurten is het nu extra aantrekkelijk om mee te doen aan het Klimaatstraatfeest, want zij kunnen dubbel in de prijzen vallen. Meedoen met het Klimaatstraatfeest betekent voor hen namelijk automatisch ook meedoen met de Buurkrachtcompetitie. Hier lees je er meer over. 

Meer weten?

Kan jouw buurt wel wat Buurkracht gebruiken? Neem dan contact op met Pieter Stoel via service@buukracht.nl. Wil je op de hoogte blijven van Buurkracht? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.   
Buurkracht is op dit moment mogelijk in grote delen van het land. Hier kun je zien of Buurkracht bij jou ook al mogelijk is.